Nani és Inzaghi is pályára léphetnek a Boavista ellen

A cím persze hatásvadász, de egyáltalán nem hazugság. Sőt, a fent nevezetteken kívül még Adriano és Leandro is ott lehetnek ma délután az Estádio do Bessában.

Na jó, nem ködösítek tovább. Természetesen nem a Manchester United remek szélsőjéről, valamint a Milan és a Juve egykori klasszis gólvágójáról, illetve az elkallódott brazil válogatott csatárról, no meg magyarosított honfitársáról van szó. A harmadosztályú portugál labdarúgó-bajnokság északi csoportjában vasárnap délután a Mirandela látogat a Boavista otthonába. A vendégcsapat keretében van egy bizonyos Arnândio Manuel Santos Aleixo (alias Nani) nevű zöld-foki-szigeteki, egy Inzaghi Donígio névre hallgató bissau-guineai, valamint egy-egy Adriano (Adriano Virgens Pinheiro) és Leandro (Leandro Paulo Roberto Souza) művésznevű brazil fiatalember. Utóbbi tavaly még a Boavistát erősítette, vagy inkább gyengítette, mert a 23 meccsen elért 2 gól nem nevezhető karrierje legjobbjának. Idén viszont mindhárom bajnokijára jutott egy találat, jó volna ha nem most folytatná a gólgyártást. A Mirandela egyébként három forduló után meglehetősen kiegyensúlyozott mérleggel hatodik a tabellán: egy-egy győzelmet, döntetlent és vereséget tudnak felmutatni.

Ami a Boavistát illeti, három döntetlen után csak a győzelem elfogadható eredmény, főleg hazai pályán. Kérdés, hogy Amândio Barreiras a közönségkedvenc ismertebb, de idősebb játékosoknak, vagy inkább a fiataloknak szavaz-e bizalmat. Két "öreg" biztos hiányozni fog: Petit kisebb sérülése miatt sajnos nem léphet ma pályára, valamint Frechaut-t sem nevezte Barreiras a mérkőzésre, arról nincs infóm, hogy ő miért maradt ki. Ezenkívül egy eltiltottunk is van, Pedrinho, aki az előző mérkőzésen rendkívűl buta módon színészkedésért kapott két sárgát.
Egy lehetséges kezdő: Ricardo Campos - Paulo Campos, Simão Coutinho, Tiago Sousa, André Pereira - Zé Tiago, Pedro Navas, Joel Pires - Zé Manel, Fary, Wellington.

A mérkőzés helyi idő szerint 15 órakor (magyar idő szerint 16) kezdődik. Força Boavista!

Szólj hozzá!