Megint baj van...

Egyszerűen hihetetlen, amikor már úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van, akkor ismét beütött a krach... Nyilvánosság elé került, hogy miért is volt szükséges az első fordulóból elhalasztani a Boavista Aliados Lordelo elleni mérkőzését. A hírek egyáltalán nem jók, a Record értesülése szerint ugyanis még nem biztos, hogy a Boavista teljesíteni tudja a Segunda Divisãóban való induláshoz szükséges feltételeket.

Köztudott, hogy a Boavistának tartozása van több egykori sportolója és hitelezője felé. A tegnapi nap során bejelentésre került, hogy négy korábbi játékosunk, Tiago César Moreira Pereira ("Tiago", 2004-2007), Carlos Alberto Fernandes ("Carlos", 2004-05 és 2007), Pedro José da Silva Trigueira ("Pedro Trigueira", 2008-09) és José Manuel da Silva Fernandes ("Zé Manel", 2004-2007) látván a klub nehéz helyzetét, lemondtak a pénzükről. Ezért nagyon hálásak vagyunk nekik, de a problémák ezzel sajnos még nem oldódtak meg.

Szerdán szurkolók egy csoportja demonstrációt szervezett a klubigazgatóság épülete előtt. Céljuk az volt, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjanak a klub nehézségei, valamint az, hogy felhívják a hitelezők figyelmét arra, hogy ne gördítsenek akadályt a klub bajnokságban való elindulása elé. Álvaro Braga Júnior elnök úr ugyan megnyugtatta a demonstrálókat, hogy már dolgoznak az ügyön és bízik a problémák megoldásában, de ez a szurkolókat úgy tűnik, hogy nem győzte meg. Ahogy 2009 áprilisában is tették, úgy a következő hétfőn is tüntető felvonulást fognak szervezni Porto utcáin. A gyülekező helyi idő szerint 18:45-kor lesz a Bessa-stadion előtt található fekete párduc szobránál, aztán irány az António Pinto Machado utca, majd Azevedo Coutinho, Avenida Boavista, Rotunda, Avenida de França és Rua da Constituição útvonalon fog áthaladni a tömeg.

Justiça Para o Boavista!

Szólj hozzá!