Megint büntetik a Boavistát

Nagyon szeretnek minket a hatóságok, ugyanis újabb büntetést szabtak ki a klubra. Megijedni azért nem kell, nincs újabb visszasorolás vagy hasonló rémes dolog, ráadásul nem is a futballszakosztályt büntetik. Ezúttal a futsalcsapat szurkolói húzták ki a gyufát a fegyelmi tanácsnál.

A Portugál Labdarúgó Szövetség fegyelmi tanácsa 300 euró összegű pénzbüntetés befizetésére, valamint következő három hazai mérkőzésének zárt kapuk közötti lejátszására kötelezi a Boavista futsalcsapatát az elmúlt szezonbéli, Leões de Salvo elleni kupamérkőzésen történt szurkolói rendbontás miatt.

A két csapat 2011. március 12-én találkozott a Portugál Kupa negyeddöntőjében, ahol a Leões 8:1-es győzelmet aratott a Boavista otthonában, ezt pedig a hazai drukkerek nem vették jó néven...

Nem fog tehát valami fényesen kezdődni az első osztályba idén visszajutott futsalosok szezonja, legalábbis a szurkolók bíztatására az első három hazai meccsen nem számíthatnak. Ennek ellenére bízunk a csapat sikerességében, na meg persze abban, hogy nemsokára a nagypályás klubtársak is követik a kispályások jó példáját, és hamarosan mindkét szakosztály sportolóiért a legmagasabb osztályokban szoríthatunk. Força Boavista!

Szólj hozzá!