Három bajnok a jelenlegi helyzetről

Litos, Martelinho és Ricardo, a Boavista 2000/2001-es bajnokcsapatának oszlopos tagjai a bajnoki cím 10 éves évfordulója kapcsán nyilatkoztak a SAPO Desportónak. A trió aggodalmát fejezte ki a Boavista jelenlegi helyzetével kapcsolatban, de mindhárom játékos hisz a jobb idők visszatérésében.

Litos"Jelenleg nagyon szomorú vagyok. Szeretett klubom, a Boavista hagyományai alapján nem érdemli meg azt, ami vele történik. Hiszem, hogy előbb vagy utóbb, de lesz visszaút ebből a szituációból" - kommentálta Litos a sakkosok jelenlegi helyzetét.

Az egykori csapatkapitány szerint "minden portugál tiszteli a Boavistát", azt a klubot, amelynek "nagy tradíciói vannak a portugál labdarúgásban."


Ricardo PereiraRicardo sajnálja, hogy a Boavista manapság "kómában" van, de reméli, hogy gyorsan visszajut a portugál labdarúgás csúcsára.

"Majdnem megölték a Boavistát. Nem tudom, ki fog fizetni mindenért, ami történt és ami jelenleg is folyik a Boavistával. Előbb vagy utóbb igazságot fognak szolgáltatni, de nem fogjuk elfeledni ezt az egészet" - mondta a kapus.

 

MartelinhoMartelinho úgy fogalmazott, hogy aki a versenyzőt "két lépés hátrányból indítja, az utána adjon neki három vagy négy lépés előnyt."

"Akár tetszik, akár nem, a Boavista hiányzik a Ligából. Remélem, hogy igazságszolgáltatás történik és a Boavista visszakerül abba az osztályba, amelyben megérdemelt helye van" - nyilatkozta a jelenleg a Cidade de Lourosában futsalozó, emellett az élvonalba frissen feljutott Feirense ifijeit trenírozó 36 éves játékos-edző.

2 komment