A győzelmi széria folytatódott

Remek formába lendült a Boavista! A sakkosok az elmúlt két fordulóban legyőzték az União da Serrát és a Sporting Pombalt is, így négy mérkőzésesre nyújtották győzelmi szériájukat és a harmadik helyről várhatják a Sertanense elleni rangadót.

November 7-én Santa Catarina da Serrába látogatott a Boavista. A Leiria közelében fekvő kisváros csapata, az União nem adta meg magát könnyen, küzdelmes mérkőzésen sikerült megszereznie a győzelmet a mieinknek. Fél óra játék után a szezon eddigi talán legjobbja, Beré szerezte meg a vezetést a BFC-nek, amit egy másik brazil, Tamandaré egyenlített ki még a félidő lefújása előtt. A győztes gólt aztán a zöld-foki-szigeteki Emerson lőtte be az 52. percben. Megszületett a fekete párducok harmadik győzelme, lehetett ünnepelni.


Egy héttel később az Estádio do Bessában a negyedik győzelemmel is megörvendeztette szurkolóit a Boavista, és ezúttal nem volt kérdéses a győzelem jogossága. Paulo Campos és Beré első félidőben szerzett találatai mellé Diogo Leite még egyet szerzett a hajrában, így végül magabiztos, 3:0-ás sikert arattak a Pombal felett a fekete párducok. Beré tizenegyesgólját meg is tudjuk mutatni:

Győzelmével a Boavista feljött bronzérmes pozícióba és ha november 28-án legyőzi a tabellán előtte álló Sertanensét, akkor üldözőbe veheti a jelenleg négy pont előnnyel éllovas Tondelát is. Força Boavista!!!

Szólj hozzá!