Milan focisuli nyílik Portóban

Az A.C. Milan az olasz klub portugáliai exkluzív partnerével, a Prestige Sports Management Limiteddel és a Boavista F.C.-vel együttműdödve a mai napon bejelentette az első portugál Milan Focisuli megalapítását.

A jeles eseményre 11:30-kor, az Estádio do Bessa konferenciatermében került sor, ahol jelen volt többek között Álvaro Braga, a Boavista elnöke, és Rui Gonçalo, a portugál klub technikai igazgatója, valamint Franco Baresi, a Milan és az olasz válogatott legendás játékosa, továbbá Michele Ferraris, a Milan labdarúgó-iskoláinak vezetője, és végül, de nem utolsósorban Miguel Pinho, az új focisuli menedzsere.

"Ma itt vagyunk Portugáliában és büszkék vagyunk arra, hogy bejelenthetjük együttműködésünket egy ilyen fontos klubbal, mint a Boavista, és ennek a partnerkapcsolatnak köszönhetően az első portugáliai Milan Focisuli megalapítását." - mondta Franco Baresi. "Portugália mindig is tehetségekben gazdag ország volt, és ez a megállapodás minden bizonnyal előnyös lesz mindkét klub számára. Meggyőződésünk, hogy ez az együttműködés elindítja a Boavistát a fejlődés útján, és segíteni fog abban, hogy a klub újra olyan sikeres legyen, mint amilyen a múltban volt."

A Milan Focisuli 2010. szeptember 5-én nyílik meg az Estádio do Bessában. Minden nap 15:30-tól 4-16 éves fiúknak és lányoknak lesz lehetőségük edzeni Portugália egyik legfontosabb stadionjában, magasan képzett edzők keze alatt.

Forrás: acmilan.com

Szólj hozzá!