Újabb fontos pontokat raboltak tőlünk a gondomariak

Tegnap 1:1-es döntetlent játszottunk Gondomarban. Nem túl jó eredmény, ez a meccs volt az, amit kötelező lett volna behúzni. A Freamunde-Oliveirense meccs szerencsés alakulásának köszönhetően (1:0) arra mindenesetre elég volt, hogy elmozduljunk a kiesőzónából...

Egyébként nagyon rosszul jártak azok a nézők, akik esetleg késtek olyan 10 percet, mert Bruno Severino büntetőből rögtön a 3. percben megszerezte a hazaiaknak a vezetést, majd három percre rá João Tomás szintén büntetőből egyenlített, aztán több gól nem is esett...

Akárhogy is, elég sajnálatos, hogy az ellen a Gondomar ellen hullajtottunk el megint fontos pontokat (ősszel 2:1-re vertek minket a Bessában), amely a szezon nagy részében a mezőny sereghajtója volt. Sokba kerülhet ez még a végelszámolásnál.

Három forduló van még hátra, tehát jön a véghajrá. Hétvégén a komoly hullámvölgybe került Gil Vicentét fogadjuk (hat forduló óta nyeretlenek), utána megyünk Estorilba, végül megint otthon játszunk a Covilhával. Ez utóbbi kettő erős középcsapatnak számít.

Közvetlen riválisaink közül a Gondomar játszik még az Avessel és az Olhanensével, az Oliveirense a bombaformában lévő Leiriával és bajnoki címért harcoló Santa Clarával, végül a zárófordulóban pont egymásnak feszül a két kiesőjelölt.

A sorsolás tehát inkább nekünk kedvez, de nem lefutott még semmi.
Idegtépő egy szezon...

FORÇAAAAA!!!

Szólj hozzá!